Mekanisk verksted

Maxirør AS går utover bare rørlegging og sveising – vi tilbyr også omfattende mekanisk verkstedtjenester. Vårt erfarne team av mekaniske ingeniører og teknikere er klare til å håndtere utfordrende oppgaver innen platebearbeiding og stålkonstruksjoner.

Vårt mekaniske verksted tar på seg en rekke prosjekter, fra produksjon av trapper og repo i stål til spesialtilpassede treningsutstyr i stål. Vi kombinerer avansert teknologi med håndverksmessig dyktighet for å levere resultater som oppfyller og overstiger våre kunders forventninger.

Enten du trenger hjelp til platebearbeiding av forskjellige slag eller stålkonstruksjoner for spesifikke formål, har Maxirør AS ekspertisen som kreves. Vi tar stolthet i vårt evne til å tilpasse oss ulike behov og gir skreddersydde løsninger som gir verdi og pålitelighet.

Vår plassering på Sveberg gjør oss tilgjengelige for kunder i både Sør og Nord-Trøndelag. Fra Steinkjer til Trondheim, fra Verdal til Melhus, kan vårt mekaniske verksted betjene et bredt geografisk område.

Velg Maxirør AS som din partner for mekanisk verksted, og få tilgang til ekspertise, dedikasjon og kvalitet som setter standarden for bransjen. Vi er klare til å møte dine mekaniske utfordringer og levere løsninger som varer.